lørdag 31. mai 2014

verksted

Denne måneden har vi hatt fire biler inne til reparasjon og det har gått bra.  Vi hadde en liten innvielse her en dag med fruktsalat. Vi henta inn mekanikeren, hans medhjelper og de to kjøkkendamene som kokkelerer til unga. En liten hyggelig stund ble det.
Av og til har han med seg en medhjelper, men som regel driver mekanikeren aleine. Denne røde bilen sto her i rundt tre uker før den var ute på veien igjen. Det var en som hadde kjøpt bil for første gang og antakelig hadde han ikke skjekka den ordentlig, så det var en del flere feil enn det han visste om, noen store og noen små. Slik er det her i landet, de tar ikke et rødt øre for å lure deg trill rundt. Jeg er sikkert blitt lurt mange ganger utan at jeg har vært klar over det og noen ganger har jeg blitt klar over det etter en stund.
 
Så har vi handla inn noe verktøy ettersom vi hadde bruk for det. Noe smått og litt stort. Her er en hydraulik heis som her blir brukt til å heise ut en motor av bilen (bildet under).


Verkstedet er ikke så stort og vi håper på at en dag blir det for lite. Dette bildet er tatt mello 14 og 15 på ettermiddagen og det kommer inn en god del sol. Her jobber de helt til kl. 18 på kvelden med en siesta midt på dagen på to timer.

Det er blitt et fint og praktisk sted med mange muligheter. I det siste har vi forbedra verkstedet med lys, orden, stikkontakter og andre ting. Her kan det foregå mye fint med unger og ungdom i årene framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar