fredag 2. februar 2018

Mer mimring

Den 1. februar for 10 år siden ble tomta i Bolivia min. Det var en spesiell dag med mange papirer som skulle ordnes og skrives under på. Det mest spesielle var vel hvordan pengene skulle overføres til selgerne. Jeg hadde konto i en bank og de i en annen. Da var alternativet at jeg tok ut hele beløpet i kontanter for å overlevere til dem, men da vi sto der i banken, bestemte de seg for å opprette en konto i samme bank som meg. Da kunne banken overføre pengene fra den ene kontoen til den andre. 
I dag overfører vi lønninger via internet fra konto til konto eller fra bank til bank. Men enda er ikke dette helt vanlig for andre liknende prosjekt. En periode oppfordra vi sterkt de som jobber hos oss til å opprette en konto, dette for sikkerheten til dem og oss, og tidsbesparelsen for oss. 

1 kommentar:

 1. شركة نظافة
  تنظيف الفلل الجديدة
  شركة تنظيف قصور بالرياض
  افضل شركة تنظيف فلل بالرياض
  شركة تنظيف فلل بالرياض عمالة فلبينية
  من هنا يمكننا ان ننوه عن شركة غسيل فلل بالرياض و التي توفر الكثير من الخدمات و المميزات الخاصه بمدينة الرياض بجميع ارجائها كما تهتم لعمليات تنظيف اخرى مثل غسيل الموكيت بالرياض المنازل و غيرها فالهدف الاول ه راحة العملاء و اكتساب ثقتهم مهما تكلف الامر مع ضمان جودة الخدمات المقدمه و سرعة انجازها بكل سهوله و امان و على احدث و افضل الاساليب.  SvarSlett